(Elektrische) fiets huren voor 3 jaar via HuurGemak

Bent u op zoek naar een nieuwe (elektrische) fiets, maar ziet u op tegen de aanschafkosten? Dan bent u bij Bike Totaal aan het juiste adres! Wij bieden u, in samenwerking met HuurGemak, de mogelijkheid om een (elektrische) fiets naar keuze te huren voor de periode van 3 jaar. Hierdoor hoeft u dus zelf geen grote investering te doen, maar betaalt u maandelijks een vaste lage huurprijs. 

U kiest op www.huurgemak.nl uw e-bike uit, die u vervolgens 3 jaar via HuurGemak huurt voor een vast maandbedrag. En zoals u van Bike Totaal bent gewend, krijgt u ook hier veel service bij. Maar liefst 5 servicebeurten zijn bij de prijs inbegrepen. Daarbij komt nog dat uw fiets bij ENRA is verzekerd tegen schade en diefstal met de meest uitgebreide ENRA verzekering. Inclusief 24 uur per dag pechhulpservice in heel Europa, verhaalsrechtsbijstand en ongevallen opzittendenverzekering.

U huurt dus niet alleen een elektrische fiets, u huurt gemak! 

Bekijk hier het item over HuurGemak in het tv programma Lifestyle Xperience

Wat zit er bij de huurprijs inbegrepen?

  • Een (elektrische) fiets naar keuze, geleverd door uw eigen Bike Totaal winkel.
  • 5 servicebeurten, uitgevoerd door uw eigen Bike Totaal winkel, waarvoor u elk half jaar automatisch per e-mail wordt uitgenodigd.
  • 24/7 pechhulpservice in heel Europa.
  • Een wereldwijde verzekering tegen schade en diefstal, ongevallen opzittendenverzekering en verhaalsrechtbijstand verzekering.

Hoe gaat het huren van een (elektrische) fiets in zijn werk?

  • Zoek een (elektrische) fiets uit die bij uw wensen aansluit of ga langs bij uw Bike Totaal om te laten adviseren.
  • Vraag via www.huurgemak.nl of via uw Bike Totaal een huurovereenkomst aan.
  • Na goedkeuring van uw aanvraag, neemt uw Bike Totaal contact met u op om samen met u de juiste maat voor uw fiets te bepalen.
  • Zodra uw fiets voor u klaar staat, kunt u deze bij uw eigen Bike Totaal ophalen!

Bekijk hier het aanbod van HuurGemak >>      Veelgestelde vragen >>


Tip van de vakman: 
E-bike huren voordeliger dan auto!

 "Wist u dat een e-bike huren vaak voordeliger is dan wanneer u met de auto  naar uw werk gaat? Stel u rijdt 15 km naar uw werk, u ontvangt dan ca. € 114,- reiskostenvergoeding per maand. Ook als u met de fiets gaat, krijgt u dit (meestal) nog steeds. De huurprijs van een e-bike voor drie jaar kost - afhankelijk van de fiets-  € 54,- tot € 112,- per maand. U kunt dus van de reiskostenvergoeding de huur van een e-bike betalen. De auto laat u staan, dus die kosten maakt u niet meer. En bijkomend voordeel is, dat fietsen gezond is!"

In samenwerking met:

Bike Totaal