Fietsenwinkel Vlaardingen

Nieuw in Vlaardingen "Bike Totaal Wijtman"

[Sinds januari 2018 verhuist naar Gerard Burgerlaan 10, 3131 KZ VLAARDINGEN]

VLAARDINGEN – Op 29 november 2013 opende eigenaar Arthur Wijtman de deuren van Bike Totaal Wijtman aan de Floris de Vijfdelaan 120 in Vlaardingen. Arthur is de derde generatie dat in de fietsenbranche werkzaam is. Wijtman Tweewielers startte rond 1918 in Delft. Inmiddels is Bike Totaal Wijtman niet meer uit Delft weg te denken en is deze winkel een begrip in de regio.

Facelift

“De winkel heeft een totale facelift gekregen, zodat de klanten kunnen genieten van nog meer fietsplezier”, vertelt Arthur Wijtman. 29 november 2013 heeft Arthur de winkel overgenomen van Bike Totaal Planeet.

Fietspaspoort bij elke fiets

De klant krijgt bij aanschaf van een nieuwe fiets het Bike Totaal fietspaspoort. “Dit digitale paspoort is gekoppeld aan de fiets. Alle fietsgegevens worden vervolgens online geregistreerd en het systeem houdt direct contact met de klant voor onder andere servicebeurten. Daarnaast geeft het Fietspaspoort recht op een groot budget gratis service. Optimale service voor optimaal fietsplezier!”. De klanten die de afgelopen jaren een fiets hebben gekocht bij Bike Totaal Planeet kunnen in de toekomst overigens ook gewoon terecht bij Bike Totaal Wijtman; “Wij zullen niet alleen de garantie maar ook de servicebeurten die klanten tegoed hebben overnemen “ , aldus Arthur.

Aanbod

In de volledig vernieuwde winkel staan de nieuwste modellen stadsfietsen, elektrische fietsen, kinderfietsen, racefietsen en mountainbikes van de grote merken als Gazelle, Batavus, Sparta, Koga , Jan Janssen, Merida en Raleigh. De winkel heeft tevens een groot aanbod aan fietsaccessoires waaronder fietstassen, kleding en kinderzitjes.

Voor alle winkels in Vlaardingen: AlleWinkels.net

Volg ons ook op Facebook