Fietsenwinkel Wateringen

Nieuw in Wateringen "Bike Totaal Wijtman"

Wateringen – Op 1 juli 2017 openen eigenaren Arthur en Victor Wijtman de deuren van Bike Totaal Wijtman aan de Herenstraat 71 in Wateringen. Victor en Arthur zijn de derde generatie Wijtman die in de fietsenbranche werkzaam is. Bike Totaal Wijtman startte rond 1918 in Delft. Eind 2013 opende de broers hun tweede fietsenwinkel in Vlaardingen. Inmiddels is Bike Totaal Wijtman niet meer uit Delft en Vlaardingen weg te denken en zijn deze winkels een begrip in de regio.

Vertrouwd team

“De winkel in Wateringen zal een bredere collectie fietsen krijgen, zodat de klanten kunnen genieten van nog meer fietsplezier”, vertelt Arthur Wijtman. Het vertrouwde team medewerkers zal ongewijzigd blijven.

Fietspaspoort bij elke fiets en 5-jaar gratis volledige garantie op elektrische fietsen

Bij aanschaf van een nieuwe fiets krijgt iedereen die een nieuwe fiets bij Bike Totaal Wijtman aanschaft het Bike Totaal fietspaspoort. “Dit is een digitaal paspoort die aan de fiets wordt gekoppeld. Alle fietsgegevens worden vervolgens online geregistreerd en het systeem houdt direct contact met de klant voor onder andere servicebeurten. Daarnaast geeft het Fietspaspoort recht op een groot budget gratis service. Naast het fietspaspoort geeft Bike Totaal Wijtman gratis 5-jaar garantie op iedere elektrische fiets. Optimale service voor optimaal fietsplezier!”. De klanten die de afgelopen jaren een fiets hebben gekocht bij Kester2wielers kunnen in de toekomst overigens ook gewoon terecht bij Bike Totaal Wijtman; “Wij zullen niet alleen de garantie maar ook de servicebeurten die klanten tegoed hebben overnemen“, aldus Arthur.

Aanbod

In de vernieuwde winkel vind u de nieuwste modellen stadsfietsen, elektrische fietsen, kinderfietsen, racefietsen en mountainbikes van de grote merken als Gazelle, Batavus, Sparta, Koga, Jan Janssen, Merida, Alpina en Cortina. De winkel heeft tevens een groot aanbod aan fietsaccessoires waaronder fietstassen, kleding en kinderzitjes.

Volg ons op Facebook