Levering en retouren

Levering

Gratis afhalen in de winkel

U kunt uw bestelling gratis in de Bike Totaal winkel van uw keuze afhalen.

Thuisbezorgen 

U kunt er ook voor kiezen om uw online aankopen thuis te laten bezorgen. 
Bestellingen worden geleverd via DHL.

Ander afleveradres

U kunt uw online aankoop ook op een ander adres laten afleveren. Bijvoorbeeld op uw werk, bij familie of bij uw buren.

Verzendkosten

Bij thuisbezorgen (op uw eigen adres of een ander afleveradres) vragen we een bijdrage in de bezorgkosten van € 4,95 ongeacht het aankoopbedrag. 
Als u meerdere artikelen in één keer bestelt, worden geen extra verzendkosten gerekend.
Afleverkosten voor Duitsland en België bijdrage: € 6,95

Levertijd

Wij doen onze uiterste best om zo snel mogelijk te leveren. Als een artikel op voorraad is en de bestelling voor 18.00 wordt geplaatst, dan wordt er in 99% van de gevallen de volgende dag bezorgd.

Bike Totaal werkt samen met DHL. We streven naar een snelle afhandeling van uw bestelling. U kunt de status van uw bestelling volgen via Mijn account/Orders.

Bent u niet thuis op het moment dat de bestelling wordt afgeleverd? Dan probeert de bezorger deze bij uw (naaste) buren af te leveren en laat een bericht hiervan achter in uw brievenbus. Lukt dit niet, dan gaat de bestelling terug naar het depot. De bestelling wordt de volgende dag nog een keer aangeboden. Kan de bezorger de bestelling dan weer niet afleveren, dan gaat het pakket naar de Bike Totaal winkel. U krijgt bericht van de winkel wanneer u het daar kunt afhalen.

Artikel niet leverbaar

Mocht een artikel toch niet leverbaar zijn, dan stellen wij u via e-mail hiervan op de hoogte. U krijgt het betaalde bedrag dan binnen 7 werkdagen op uw bankrekening teruggestort.

Levering fitness apparatuur

Fitness apparatuur wordt gratis bij u thuisbezorgd (alleen in Nederland). Het artikel wordt vanuit het centrale magazijn bij de Bike Totaal winkel bij u in de buurt afgeleverd. De winkel neemt dan contact met u op om een afspraak te maken om het bij u thuis af te leveren en te installeren.

Ruilen en retourneren

Uw bestelling wordt met zorg samengesteld. Toch kan het voorkomen dat er iets niet naar wens is.

Retourneren online aankoop

Als u het bestelde artikel toch niet wilt, kunt u het binnen veertien (14) dagen na aflevering terugbrengen naar uw winkel. U krijgt dan de aankoopprijs terugbetaald.

Bent u niet in staat om het artikel naar de winkel te brengen? Dan stuurt u het artikel inclusief alle toebehoren en de originele factuur in
een deugdelijke verpakking voor eigen rekening en risico naar uw Bike Totaal winkel. U ontvangt de aankoopprijs uiterlijk 14 dagen na ontvangst van de goederen retour op uw bankrekening.

Ruilen online aankoop

Een artikel omruilen kan alleen in de winkel.

Voorwaarden bij ruilen en retourneren van internetbestellingen:

  • Binnen 14 dagen nadat uw bestelling bij u is aangeboden voor aflevering.
  • Het artikel is compleet, niet gebruikt,  gedragen of beschadigd.
  • Het artikel zit in de originele verpakking.

Artikel defect bij ontvangst of verkeerd artikel ontvangen

Heeft u een verkeerd artikel ontvangen? Of is het door u bestelde artikel defect? Neem dan contact op met uw winkel. De gegevens van de winkel staan op uw bestelbevestiging. De Bike Totaal winkel zorgt ervoor in overleg met u dat dit naar uw tevredenheid opgelost wordt.

Contact opnemen over online bestelling of reservering

Heeft u vragen over uw online bestelling of reservering?
Dan kunt u terecht bij de Bike Totaal winkel die u gekozen heeft. 
De gegevens van deze winkel staan op uw reserverings- of bestelbevestiging.