Bestelprocedure tweedehands fietsen

Tweedehands fietsen - afhandeling bestelling

Bestellen

U kunt slechts 1 tweedehands fiets tegelijk bestellen.
Een tweedehands fiets bestellen in combinatie met fietskleding, fietsonderdelen en/of fitness artikelen is ook niet mogelijk.

Betalen

U kunt door middel van vooruitbetaling via iDeal aan Bike Totaal Nederland een tweedehands fiets online kopen.

Beschikbaarheid

Elke dag wordt de voorraad gecheckt. Is de fiets van uw keuze toch niet meer beschikbaar? Dan kunt u een andere fiets uitzoeken of u kiest er voor om het betaalde bedrag terug te laten storten.

Rijklaar maken

Na ontvangst van de betaling neemt Bike Totaal Nederland tijdens kantoortijden  (ma t/m vrij) contact op met de betreffende Bike Totaal winkel.
De fiets wordt rijklaar gemaakt en gereed gemaakt voor verzending of klaargezet om op te halen.

Levering

U kunt er voor kiezen om de tweedehands fiets in de winkel af te halen die de fiets aanbiedt of bij u thuis af te laten leveren. Bij thuisbezorging wordt € 29,95 aan bijdrage in de transportkosten in rekening gebracht.
U ontvangt bericht wanneer de fiets klaar is om door u te worden opgehaald in de winkel of wanneer de fiets bij u wordt afgeleverd.

Garantie

Bij het bestellen van de fiets worden de garantievoorwaarden vermeld. Wilt u een beroep doen op de garantievoorwaarden? Neem dan contact  op met de winkel van aankoop.

Omruilgarantie

Bike Totaal biedt 14 dagen omruilgarantie op uw online gekochte tweedehands fiets. Dit houdt in dat de fiets in gelijke staat van levering aangeboden kan worden bij de dichtstbijzijnde Bike Totaal winkel. Hier kunt u een andere fiets uitzoeken. U betaalt dan het prijsverschil bij of ontvangt het verschil retour.

Retourprocedure

Wilt u een tweedehands fiets terugsturen? Dat kan binnen 14 dagen na aankoop door dit aan te melden bij de Klantenservice van Bike Totaal Nederland via een retourformulier.

Vermeld hierbij de volgende gegevens:
• Uw gegevens;
• Bestelnummer;
• Aantal;
• Eventueel een reden van retour.

Deze informatie kunt u vinden in de e-mail met de orderinformatie.

meld hier uw tweedehands fiets aan voor retour

Retourkosten

Heeft u een tweedehands fiets voor retour aangemeld? Dan krijgt u de aankoopwaarde en (indien van toepassing) de verzendkosten voor het versturen van de fiets terug.
De kosten voor het retourneren van uw fiets worden niet in rekening gebracht.

Terugstorting: Binnen 14 werkdagen na ontvangst van de retourzending wordt het aankoopbedrag automatisch teruggestort op de rekening waarmee de bestelling werd betaald. Heeft u de bestelling geheel of gedeeltelijk met de Bike Totaal Cadeaupas of Bike Totaal Bedrijfsfietspas betaald? Dan ontvangt u dit bedrag dan ook retour in de vorm van een Bike Totaal Cadeaupas of Bike Totaal Bedrijfsfietspas.

Bescherming van uw gegevens

Uw gegevens worden alleen gebruikt om de bestellingen goed af te kunnen handelen, of om uw vragen te kunnen beantwoorden. Deze vertrouwelijk informatie wordt niet aan derden verstrekt. Meer informatie vindt u in onze Privacy Policy

↑ Terug naar boven